Sucuk Üretimi

Asırlık Tecrübe

% 100 dana etinden yaptığı sucuk ve pastırmaları kendi kesimimizdir. Et ürünlerimiz uzman gıda mühendisleri kontrolünde sağlıklı ve hijyenik ortamlarda üretilmektedir. Üretim safhasından satış noktasına ulaşana kadar ürünlerimize hiçbir şekilde insan eli değmemektedir.

Kırmızı ette bolca bulunan Vitamin B12 Kaynakları:


Dana eti, dana karaciğeri,böbrek,süt ve süt ürünleri, peynir, yumurta, midye, dil balığı, ringa balığı, uskumru, sardalya B12 vitamini içeren yiyeceklerdir. Sebzelerde ise B12 vitamini bulunmaz. Vitamin B12 nin kanıtlanmış yararları: Normal büyüme gelişmede olumlu rol oynar. Sinir hasarlarında tedavi edici rol oynar. Pernisiyöz anemi tedavisinde kullanılır.

Mide barsak sisteminin bir kısmı cerrahi olarak çıkartılmış hastalarda oluşabilecek B12 vitamin eksikliğine bağlı belirtileri önler. Vejeteryan ve birtakım emilim bozukluğu olan hastalarda oluşabilecek B12 vitamin eksikliğine bağlı belirtileri önler. Bağışıklık sistemini ve sinir sistemini güçlendirir.