Malzemeler 1 bütün piliç (parçalara ayrılmış) 8 -10 adet arpacık soğan 2 adet havuç 1 adet kereviz 1 adet patates 1 adet domates 2 adet çarliston biber Hazırlanışı Tencereye 3 kaşık mısır özü yağı koyarak piliçler hafifçe kızartılır. Üzerine 2 bardak su konup kaynamaya…
00
Malzemeler 1 bütün piliç (parçalara ayrılmış) 8 -10 adet arpacık soğan 2 adet havuç 1 adet kereviz 1 adet patates 1 adet domates 2 adet çarliston biber Hazırlanışı Tencereye 3 kaşık mısır özü yağı koyarak piliçler hafifçe kızartılır. Üzerine 2 bardak su konup kaynamaya…
00
Malzemeler ½ kg kuşbaşı doğranmış but veya göğüs eti 2 adet soğan 300 gr taze fasulye 100 gr bamya 2 adet patlıcan 2 adet kabak 2 adet domates 2 adet çarliston biber 1 adet patates Hazırlanışı Yayvan bir tencereye 3 kaşık sıvı yağ, iri…
Malzemeler 1 kemikli piliç göğsü 1 bütün soğan 1 demet taze soğan Maydanoz 2 adet domates 2 adet haşlanmış yumurta ½ paket fiyonk makarna Sos için: Zeytinyağı, Limon, Bal, Hardal Hazırlanışı Piliç göğsü 1 bütün soğan ve 1,5 bardak su ile haşlanıp didiklenir. Fiyonk…
Malzemeler 2 Adet kemikli göğüs 1 bütün soğan 1 büyük kavanoz mayonez 250 gr kornişon 1 demet dere otu süslemek için ceviz Hazırlanışı Piliç göğüsleri, 2 bardak su ve 1 bütün soğanla haşlanır. Haşlanan piliç küçük parçalar halinde didiklenir. Salata yapılacak kaseye 250 gr…
Malzemeler 1 piliç göğsü veya 3 piliç budu 1 bütün soğan 1 yumurta sarısı 1 kahve fincanı un ½ limon suyu Dereotu Hazırlanışı Piliç, 1 bütün soğan ve 5 bardak su ile haşlanır. Soğan atılır.Piliçler didiklenip tekrar tencereye konur. Cam bir kasede limon suyu,…