1. Malzemeler

    1 kemikli piliç göğsü
    1 bütün soğan
    1 demet taze soğan
    Maydanoz
    2 adet domates
    2 adet haşlanmış yumurta
    ½ paket fiyonk makarna
    Sos için: Zeytinyağı, Limon, Bal, Hardal

  2. Hazırlanışı

    Piliç göğsü 1 bütün soğan ve 1,5 bardak su ile haşlanıp didiklenir. Fiyonk makarnalar haşlanıp süzülür. Salata kasesine ince doğranmış taze soğan, maydanoz, küp doğranmış domates, fiyonk makarna ve piliçler konup hepsi karıştırılır. Küçük bir kasede 1 tatlı kaşığı hardal, 1 çay kaşığı bal, limon suyu ve zeytinyağı çırpılıp hazırlanır. Makarna salatası üzerine gezdirilir. Haşlanmış yumurta dilimleri ile süslenir.

Bir yorum bırakın