Malzemeler 1 kemikli piliç göğsü 1 bütün soğan 1 demet taze soğan Maydanoz 2 adet domates 2 adet haşlanmış yumurta ½ paket fiyonk makarna Sos için: Zeytinyağı, Limon, Bal, Hardal Hazırlanışı Piliç göğsü 1 bütün soğan ve 1,5 bardak su ile haşlanıp didiklenir. Fiyonk…
Malzemeler 2 Adet kemikli göğüs 1 bütün soğan 1 büyük kavanoz mayonez 250 gr kornişon 1 demet dere otu süslemek için ceviz Hazırlanışı Piliç göğüsleri, 2 bardak su ve 1 bütün soğanla haşlanır. Haşlanan piliç küçük parçalar halinde didiklenir. Salata yapılacak kaseye 250 gr…
Malzemeler 1 piliç göğsü veya 3 piliç budu 1 bütün soğan 1 yumurta sarısı 1 kahve fincanı un ½ limon suyu Dereotu Hazırlanışı Piliç, 1 bütün soğan ve 5 bardak su ile haşlanır. Soğan atılır.Piliçler didiklenip tekrar tencereye konur. Cam bir kasede limon suyu,…
Malzemeler ½ kg küçük doğranmış but veya göğüs eti 1 bütün soğan 1 kahve fincanı krema 2 çorba kaşığı un 1 yumurta sarısı 1 çay kaşığı karabiber 5 bardak su Hazırlanışı Piliç butları 1 bütün soğan ve 5 bardak su ile haşlanır. Soğan atılır.…