Malzemeler 4 adet piliç göğüs bonfile 150 gr şerit doğranmış dana jambon 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 2 adet yumurta 2 çorba kaşığı un ½ bardak süt Galeta unu Kızartma için sıvıyağ Hazırlanışı Piliç bonfilelerini döverek inceltiniz. Az tuz, karabiber sürerek tatlandırınız. İncelttiğiniz…
Malzemeler ½ kg küçük doğranmış but veya göğüs eti 1 adet soğan 2 kaşık mısır özü yağı 1 adet domates 1 adet havuç 1 adet patates ½ su bardağı bezelye 6 adet milföy hamuru 1 adet yumurta sarısı Hazırlanışı Tencereye küçük doğranmış kuru soğan…
Malzemeler 1 bütün piliç 3 bardak su 1 bütün soğan 2 çorba kaşığı kuş üzümü 2 çorba kaşığı dolmalık fıstık 1 çay kaşığı karabiber 2 çay kaşığı karabiber 2 çay kaşığı yeni bahar 2 çay kaşığı tarçın 1,5 bardak baldo pirinç Hazırlanışı 1 bütün…
Malzemeler İstenilen ölçüde kemiksiz göğüs bonfile 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ (mısır özü) Hazırlanışı Göğüs bonfileler ince ince doğranır, doğramadan önce birkaç saat buzlukta bekletilirse döner gibi ince ince dogramak daha kolaylaşır. Sütle yağ çırpılır. Doğranmış göğüs etleri 1 saat…
Malzemeler İstenilen ölçüde kemiksiz göğüs bonfile 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ (mısır özü) Hazırlanışı Göğüs bonfileler ince ince doğranır, doğramadan önce birkaç saat buzlukta bekletilirse döner gibi ince ince dogramak daha kolaylaşır. Sütle yağ çırpılır. Doğranmış göğüs etleri 1 saat…